Een overzicht van hygiëne-maatregelen die je dezer tijden best in acht neemt. Deze maatregelen zijn erop gericht om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken.
Wij roepen de horeca ondernemer massaal op om van deze take-away gebruik te maken, uit solidariteit met de horeca-sector. Nu geven we je een overzicht met de belangrijkste tips om een afhaal-restaurant op te zetten.
Hoeveel verliest jouw werknemer nu? Wat met flexi's, extra's en studenten? Hebben zieke medewerkers ook recht op de status van economische werkloosheid? Heb je nog interim-contracten lopen, moet je dit ook zelf behandelen? En wat met de ibo'ers die je in dienst had?
Hier lees je alles over hoe je de hinderpremie kan aanvragen en wie er in aanmerking komt voor deze premie.
Niet elke horeca-zaak wil open blijven tijdens deze periode. Wij bieden je een overzicht van wat je kan doen om toch productief te blijven.
In deze blogpost ontdek je wat je met jouw voorraad kan doen wanneer je de deuren van jouw zaak moet dicht doen.
In deze blogpost lees je hoe je snel kan omschakelen naar een restaurant met online bezorging en afhaling.
In deze post lees je hoe je jouw zaak draaiende kan houden tijdens de corona-crisis, en hoe je jezelf kan registreren op Uber Eats of Deliveroo
De maatregelen van de Federale Overheid zijn al gekend, maar er zijn veel meer bedrijven die hun facturen on hold zetten. Zo worden RSZ-betalingen automatisch uitgesteld, is de verkeersbelasting nu 6 maanden geldig, is er uitstel van de FBZ en Unisono.
In deze post lees je alle tips om hoger te verschijnen in de lijst bij take-away websites.
Hoe kan jij als consument de lokale economie steunen tijdens de corona-crisis.
Een checklist voor elke horeca-uitbater die nog vragen heeft over de omschakeling van restaurant naar delivery
In deze blogpost vind je de hygiëne maatregelen die je zeker moet volgen wanneer je jouw horeca-zaak wil openhouden voor take-away.
In deze blogpost lees je alles van de huidige maatregelen die je kan volgen voor een vlotte payrolling.
In deze blogpost vind je een webinar waarin experts hun kennis over de overheidsmaatregelen en het arbeidsrecht delen.
Delivery vraagt dan wel een extra investering van tijd en geld, maar het biedt wel een creatief antwoord op de beperkingen die de coronacrisis aan de horeca oplegt. En zo ben je meteen klaar om je gasten in de toekomst ook te verwennen met een goed uitgebouwd meeneem-aanbod
In deze post bundelen we alle informatie voor werknemers die op de tijdelijke werkloosheid zijn gezet.
Je kan ook jouw horeca-zaak een bugetvriendelijke make-over geven. Wij geven je hier wat tips om terug inspiratie te krijgen.
Voor horeca-ondernemingen gelegen in grote centrumsteden is het makkelijker om afhaal te stimuleren. Zij beschikken namelijk over de luxe van koerierdiensten , wij geven je tips om toch afhaal te proberen!
Waar kan je nu op letten als je communiceert met jouw klanten? Wij geven je een lijstje met tips and tricks.
Het is uiteraard niet uitgesloten dat jij als zelfstandige zelf het virus oploopt en ziek wordt. In dat geval ben jijzelf arbeidsongeschikt wij vatten samen wat je dan moet doen.
We denken hierbij niet alleen aan apparaten die je niet zomaar mag uitschakelen, maar ook apparaten die vaak gereinigd moeten worden.
Heel wat horeca-ondernemers zijn zich nu aan het herbronnen en kijken toekomstgericht. Je kan jouw zaak makkelijk analyseren dankzij de 80/20-regel. In deze blogpost krijg je alle informatie over hoe je dit doet. Mogelijks heb je nu een momentje vrij om deze regel te implementeren in jouw horeca-zaak of kan je dit in de toekomst zeker nog gebruiken.
Alle informatie over het overbruggingsrecht vind je in deze blogpost.